I marts måned slår Apostelkirken dørene op til foredragsrækken ¿Den gode barndom¿. Arkivfoto: Rikke Milling

Kom til foredrag om børneopdragelse

børn: Skal dit barn være i centrum, eller skal det lære at være en del af et fællesskab? Hvordan ser den gode og moderne børneopdragelse ud, som baner vejen for det helstøbte menneske? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når en række eksperter besøger Apostelkirken i Saxogade i marts måned og fortæller om børneopdragelse. Foredragsrækken ’Den gode barndom’ består af fire foredrag, og det første løber af stablen tirsdag 5. marts, hvor professor emeritus Per Schulz Jørgensen vil give et indblik i familiens betydning før og nu. Det næste foredrag i rækken bliver afholdt tirsdag 12. marts, og her vil psykolog John Halse fortælle om det at sætte grænser for børn. Den efterfølgende tirsdag vil Formand for Medierådet for Børn og Unge, Anne Mette Thorhauge, sætte fokus på børn og de elektroniske medier, som er til stor debat for tiden. Det afsluttende foredrag finder sted tirsdag 26. marts, hvor børns trosudvikling og forældrenes håndtering heraf er emnet. De fire foredrag bliver afholdt i tidsrummet 19.15-21. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

DEBAT: Vi skal stå fast på bevaring af skorsten

Se din kommende rejse med ny rejseplan