Grith - er hun Danmarks sødeste kassedame. Foto: Sara Skytte/Hjemmet.

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Er Dragørs Grith Danmarks bedste kassedame?

Netto på Store Magleby Torv i Dragør kan være stolte. Grith Hansen er i finalen i Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2019.

‘Grith forstår værdien af at sprede glæde.’

Sådan lyder bare en af rigtig mange hjertevarme indstillinger fra læsere, der har sendt Grith Hansen fra Netto på Store Magleby Torv i Dragør i finalen til Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2019.

‘Jeg blev overvældet og fik gåsehud over hele kroppen. Tænk, at mine kunder har brugt tid på at skrive ind om mig. Det er jeg dybt taknemmelig for. Og beæret,’ siger Grith.

56-årige Grith har arbejdet i Netto i seks et halvt år. Hun er i fleksjob på grund af dårlig ryg efter at have arbejdet i hjemmeplejen og med rengøring i mange år. Grith står op ved kassen, for det er for smertefuldt at sidde ned – men tanken om ikke at skulle arbejde forfærder hende:

‘Jeg kan da ikke bare ligge hjemme på sofaen og køre snacks ind med pendularm. Tværtimod holder arbejdet mig oppe. Alle mine fantastisk dejlige kunder er den bedste medicin,’ siger Grith.

Du kan afgive din stemme på alt.dk. Den endelige kåring finder sted i april, hvor vinderen ud over æren og glæden kan nyde en gaveregn til en værdi af over 20.000 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nu bliver skraldet hentet igen

Politiet på bar bund efter skudepisode på Amagerbrogade