Erhvervsmanden Lars Seier Christensens investeringsselskab Seier Capital A/S har købt 22, 55 procent af aktierne i selskabet bag Parken Sport & Entertainment. Lars Seier Christensen ses her med Parkens bestyrelsesformand Bo Rygaard. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Seier: Champions League skal være reglen og ikke undtagelsen

AKTIONÆR. Parkens nye storaktionær Lars Seier Christensen sammenligner Danmark med Portugal og mener på den gang, at FC København godt kan tage et par skridt op af den sportslige rangstige.

Parken: Der var ingen konkrete udmeldinger om forandringer i Parken Sport & Entertainment, men en række forhåbninger til fremtiden, da der for lidt siden var pressemøde i Parken med den nye storaktionær Lars Seier Christensen, som har købt 22 procent af aktierne i selskabet bag nationalarenaen på Østerbro.

Lars Seier Christensen understregede flere gange, at han er FCK-fan, og han har været det siden 1995, da han vendte tilbage til Danmark.

Samtidig lagde han vægt på, at han kun investerer i noget, som han ser som fornuftige og sunde forretninger.

Sammenligner med Portugal

Han mener, at FC København kan blive endnu bedre på den internationale scene.

»På sigt ønsker jeg at FCK kommer op på et endnu højere niveau. Champions League skal være reglen og ikke undtagelsen, og ser ingen grund til ikke at gå videre til gruppespillet,« fastslår han.

Lars Seier Christensen sammenligner Danmark med Portugal, som er repræsenteret i Champions League år efter år. I Portugal bor der omkring 11 millioner indbyggere, men er et fattigere land end Danmark.

»Hvorfor kan Portugal noget, som vi ikke kan?« spurgte han retorisk på pressemødet og sammenlignede blandt andet klubben Porto, som er en mindre by end København, men er mere eller mindre fast i Champions League og endda vandt turneringen i 2004.

Ikke i Parkens bestyrelse

Lars Seier Christensen lagde endvidere vægt på, at Parken er andet end fodbold, og han ønsker også, at underholdningsdelen med koncerter samt e-sport udvikles yderligere.

Lars Seier Christensen ønsker ikke at træde ind i Parkens bestyrelse. Han afviser ikke at lægge flere penge i foretagenet, men der skal være fornuft i det, han ønsker ikke at bidrage til et våbenkapløb.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Valbys egen billedkunstner Hanne Varming fejrer rund fødselsdag med ny udstilling

50 år efter: Kampen om Sofiegården kan gentage sig