I de markerede områder er TCD gået i gang med fibernetudrulningen. Illustration. TDC.

Mere turbo på gratis tilslutning til fibernet på Amager

TILSLUTNING. TDC føjer yderligere 3.000 husstande og virksomheder til at blive omfattet af fiberudrulning på dele af Amager. Det betyder, at de vil få tilbudt gratis tilslutning til TDCs fibernet.

AF JAN JEPPESEN

SUNDBY: Med tilføjelsen af de nye områder omfatter TDCs fiberudrulning på Amager nu omkring 5.000 adresser, da de første 2.000 adresser blev annonceret i november.

TDC begyndte arbejdet med at anlægge fibernet i starten af januar, og efterspørgslen har indtil videre overgået forventningerne, siger Henrik Gjerulff Jensen, underdirektør i TDC.

‘Vores fiberprojekter på Amager har fået en meget positiv modtagelse fra såvel kunderne som det øvrige samfund. Derfor er det også med stor glæde, at vi nu kan tilføje flere områder til udrulningen, så endnu flere amagerkanere kan få en fribillet til fremtidens bredbånd,’ fortæller han.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et bredbåndsabonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement samtidig.

‘I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter højhastighedsbredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring,’ siger Henrik Gjerulff Jensen.

For at etablere fiberforbindelserne i de udvalgte områder er det nødvendigt at foretage anlægsarbejde. Arbejdet bliver planlagt, så det er til mindst mulig gene for beboerne, trafikken og de øvrige omgivelser.

De husstande og virksomheder, der er omfattet af udrulningen, vil modtage informationsmateriale med posten. Det er også muligt at finde mere information om fiberudrulningen på tdcfiber.dk, hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mændenes hjem overtager H17

Valbys egen billedkunstner Hanne Varming fejrer rund fødselsdag med ny udstilling