De grønne pigespejdere vil have børn og forældre ud i naturen. Foto: PR-foto.

Kom ud i naturen med pigespejderne

Natur: Med et nyt arrangement inviterer De grønne pigespejdere børn og forældre med ud i det fri, så de kan mærke naturen på egen krop. Det skriver spejderkorpset i en pressemeddelelse. Arrangementet går under navnet ’Ud i naturen’ og har til formål at få flere småbørnsfamilier ud i naturen. Det er nemlig en gruppe, der tilbringer meget lidt tid i naturen, fortæller Katrine Blohm, der er tovholder på arrangementet.

»Vi ved, at familier med små børn er nogle af dem, der bruger naturen allermindst. Det vil vi gerne lave om på, for vi ved, at den friske luft byder på de bedste oplevelser for børn og forældre,« fortæller hun.

Under forløbet skal skovens trolde besøges, der skal kigges på insekter, eksperimenteres med mad, og man får helt sikkert jord under neglene, fortæller De grønne spejdere. Forløbet strækker sig over foråret 2019, og de forskellige aktiviteter bliver afholdt på datoerne 10. marts, 24. marts, 7. april, 19. maj, 2. juni og 16. juni i tidsrummet 10-12. Alle aktiviteter foregår udenfor med base i ladcyklen i Sansehaven i Fælledparken. Dog ikke den 19/5, som foregår i Hareskoven kl. 10-13. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Styrt og bronze: Amalies vilde VM-ridt

Royalt arbejde: Frederiksberg Slot skal have nye gulve