Dorte Futtrup har arbejdet som bibliotekar i en stor del af sit liv. Foto: PR foto

Fortællinger fra langt, langt borte i skoven

Frederiksberg Runddel: Forfatter Dorte Futtrup gæster Storm P. Museet torsdag 14. marts klokken 17. Aftenen kommer til at handle om myter, havfruer og skovfolk, når den kvindelige forfatter fortæller historier med udgangspunkt i Storm P. Museets udstilling ’Langt, langt borte i skoven – tegninger og grafik af Louis Moe.’ Arrangementet er planlagt i samarbejde med museets venneforening. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, der er gratis for medlemmer af Storm P. Museet. Ikke-medlemmer kan købe billet i døren.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Bygastørretumblere skal spare miljøet og pengepungen

Brasiliansk healer stiller ind på tysk frekvens