Den brasilianske healer Roberto Barbossa. Foto: Nevilly Almeida
in , ,

Elsker 😍

Brasiliansk healer stiller ind på tysk frekvens

For femte gang kommer den brasilianske healer Roberto Barbosa til Danmark og udfører healingskirurgi samt angst- og depressionsterapi uden fysiske indgreb.

Han kan træffes i Unitarernes Hus på Dag Hammarskjölds Allé 30 i dagene 8-10. marts. Entréen er på 150 kroner og går til at dække hans rejse mellem Brasilien og Danmark, oplyser foreningen AEAK – Spiritistiske Association Allan Kardec. Tilmelding på telefon: 20 95 24 37 eller e-mail: aeallanhardec@gmail.com.

Healingsbehandlinger er for alle uanset eventuel religiøs overbevisning eller helt uden en sådan, oplyser foreningen og fortæller videre:

“Mediet Roberto Barbosa udfører dette arbejde gratis for et velgørende formål, den brasilianske institution, ‘Institutionen Dr. Adolph Fritz’, der hjælper fattige i området med alle former for vigtig hjælp som tandlæge, lægeunersøgelse, hostilistik hjælp, faldesvaskeri, diverse kurser diverses, juridisk hjælp, psykologo, hjem til børn, hælp til familier og deres pårørende. m.m.”

Roberto Barbosa virker som medie for Dr. Fritz, der levede og arbejdede som læge i Tyskland under 1. Verdenskrig. Efter han døde fortsatte han ifølge spiritister sit arbejde gennem forskellige medier og fra 1995 også med Roberto Barbosa.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fortællinger fra langt, langt borte i skoven

Bæredygtig kaffe på H.C. Ørsteds Vej