Jonas Winterberg-Poulsen fik tildelt prisen som ¿Årets Københavnske Idrætstalent¿ 5. marts på Københavns Rådhus. Foto: PR foto

Elsker 😍

Ung, lokal fægter blev årets københavnske idrætstalent

Københavns Bedste: 17-årige Jonas Winterberg-Poulsen fra fægteklubben Trekanten på Østerbro tog titlen som ’Årets Københavnske Idrætstalent’ tirsdag 5. marts. Den unge fægter, der træner ved Ryparkens Idrætsanlæg, blev hyldet af resten af Københavns sportsfolk inde på Rådhuset. Med prisen, der uddeles af Team Copenhagen, følger et rejselegat på 10.000 kroner.

Stærk vilje, moral og resultater

Jonas Winterberg-Poulsen blev i indstillingen til prisen beskrevet som en ung mand med stærk vilje, træningsmoral og opsigtsvækkende resultater. Team Copenhagen interviewede den unge fægter sidste år, hvor han også var nomineret til talentprisen, men ikke tog den med hjem. Her var hans helt store drøm at komme til ungdoms OL, hvilket han endte med. Den næste drøm er at komme med til OL i 2024. »Lige nu tager jeg en træning ad gangen; et stævne ad gangen, og så håber jeg selvfølgelig, at det kan række til noget stort, når jeg bliver senior, og det tror jeg også, at det kan,« fortæller Jonas Winterberg-Poulsen til Team Copenhagen i en pressemeddelelse.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Strejke lammer afhentning af skrald i hovedstaden

Weekenden har fokus på det fede fotografi