Marie Carmen Koppel synger for til fællessangskoncept i Frederiksholm Kirke 19. marts. Foto: PR foto

Fællessang på forårsaftener i Frederiksholm Kirke

Frederiksholm Kirke: I løbet af foråret bliver der inviteret til fællessang i Frederiksholm Kirke på Louis Pios Gade 8. Det nye koncept hedder ’Så syng da, Sydhavn,’ og hver gang inviteres der en Sydhavns-kendis med, der vil præsentere sine yndlingssange fra højskolesangbogen. Tirsdag 19. marts fra 20.00-21.30 er det den berømte sangdiva Marie Carmen Koppel, der kigger forbi. »Der sker unægtelig noget magisk, når en flok mennesker sidder i det samme rum og synger den samme sang – sammen. En særlig følelse af fællesskab og samhørighed opstår på tværs af alle skel, og det er netop denne samhørighed Frederiksholm kirke vil skabe med sangaftnerne,« skriver kirken i en pressemeddelelse. Alle er velkomne til at synge med i kor, selvom man ikke lyder som Marie Carmen Koppel. Sangstemmerne suppleres af kirkens organister i en tone, de fleste kan være med på.

Senere på foråret vil forfatter Susanne Borg Pedersen og lokalpolitiker Susan Hedlund synge for til arrangementet.

Der er altid fri entré, og der vil være kaffe og kage i løbet af aftenerne.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Død efter brand på Milanovej

Strejke lammer afhentning af skrald i hovedstaden