Arkivfoto: René Mølskov

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Mændenes hjem overtager H17

FIXERUM. Onsdag aften besluttede socialudvalget at lade driften af stofindtagelsesrummet H17 overgå til Mændenes Hjem, der i forvejen driver stofindtagelsesrummet Skyen i Istedgade.

DAGLIG DRIFT: Blandt tre mulige løsninger valgte socialudvalget i aftes at lade driften af stofindtagelsesrummet H17 overgå til Mændenes hjem.

Det har indtil nu været underlagt Borgercenter Voksne i Københavns Kommune, men efter en budrunde, hvor både kommunen, Mændendes Hjem og Kirkens Korshær bød ind på den daglige drift valgte socialudvalget i aftes at lade driften overgå til Mændenes hjem.

»Jeg er glad for den høringsproces og afdækning, vi har haft, i forhold til den københavnske stofscene. Det har skabt grundlag for udvalgets politiske beslutning, og jeg ser derfor også frem til den videre proces, som vi nu skal have,« siger socialborgmester Mia Nyegaard i en pressemeddelelse til Vesterbro Bladet.

Flere skridt på vejen

Det er dog ikke en færdig beslutningsproces, da der nu også skal afklares, under hvilke økonomiske rammer, overdragelsen sker.

De økonomiske forhold skal afklares i forbindelse med overførselssagen, og derudover skal der forhandles en driftsoverenskomst på plads med Mændenes Hjem.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Trafikudsigt: Peter Bangs Vej lukkes ud af byen i et år fra tirsdag

Mere turbo på gratis tilslutning til fibernet på Amager