Det er her på H.C. Ørstedsvej 38, at ¿Konsjös¿ åbner på lørdag 9. marts. Der vil være salg af såvel te og kaffe som vin. Pr-foto
in ,

Wow 🤩 Like 👍

Bæredygtig kaffe på H.C. Ørsteds Vej

KAFFEBAR: På lørdag 9. marts åbner en anderledes kaffebar på H.C. Ørsteds Vej 38. ’Konsjös’, som stedet hedder, skiller sig på flere måder ud fra mængden af hovedstadens caféer og to go-barer. Der ligger en gennemgående bæredygtighedstanke bag.

Ejerne har rejst verden rundt og fundet små producenter af kvalitetskaffe, te og vin og importerer nu uden mellemled. Hos Konsjös kan man derfor få førstehåndsviden om, hvem der har dyrket kaffen i koppen, og under hvilke forhold, ligesom man – som det eneste sted i Danmark – kan få serveret te dyrket i Thailands regnskov.

»Det er en stor drivkraft hos os, at vi kan sætte nogle af FN’s verdensmål på dagsordenen i noget, som vi danskere gør os så meget i,« siger den ene af Konsjös ejere, Katrina Bjerre.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Brasiliansk healer stiller ind på tysk frekvens

Tegner hylder rebeller og lovløse