Modelfoto: Shutterstock
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Nyt krisecenter for voldsramte kvinder åbner 8. marts

SØG LY. På kvindernes internationale kampdag 8. marts åbner LivaShelter – Amagers første krisecenter. Her er sengepladser til 20 kvinder og otte børn, men også et styrkende fællesskab, hvor børn og kvinder kan finde sig selv igen.

KØBENHAVN: LivaRehab markerer kvindernes internationale kampdag 8. marts ved at åbne sit første krisecenter LiveShelter for voldsramte kvinder og deres børn, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

LivaRehab er et rehabiliteringscenter, der behandler og rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse.

Og nu får centret også et krisecenter, der ligger på en hemmelig adresse på Amager.

LiveShelter får plads til 20 kvinder og otte børn, og ud over at tilbyde sengepladser til voldsramte kvinder og deres børn, bliver stedet også et helende og styrkende fællesskab, hvor både børn og kvinder kan finde sig selv igen.

Får kvinder behov for at komme i kontakt med LiveShelter, kan de enten benytte krisecentrets døgntelefon på 8844 2000 eller se nærmere på hjemmesiden www.livashelter.dk.

Socialminister Mai Mercado (K) og Københavns Kommunes socialborgmester Mia Nyegaard (R) deltager ved den officielle åbning 8. marts.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Kommunen sms’er når veje lukkes

Kim Larsen-klassiker tilbage: Midt om Natten genopføres i Tivoli til næste år