Her ses Anjali (til højre) i skoletiden. Foto: PR-foto.

Udstilling sætter fokus på fattigdom i Nepal

FATTIGDOM: Hvordan er det egentlig at være ung i en slumbebyggelse i Nepal?

Det er et af de spørgsmål, du kan få indblik i, når Valby Bibliotek åbner op for fotoudstillingen ’Anjali og Vikram – ung på bunden af Nepal’ fredag 8. marts kl. 16.45-17.15. Fotoudstillingen består af en serie på 21 billeder, der giver et indblik i børnene Anjali og Vikrams tilværelse i en lille slumbebyggelse i det sydvestlige Nepal. En stor del af byens befolkning tilhører Musahar-kasten, som er blandt Nepals absolut fattigste.

Det er samtidig en by, hvor ganske få kvinder over 30 år har gået i skole, og hvor næsten alle mænd over 30 år har alkoholproblemer. Men det er lykkedes Anjali og Vikram at hænge fast i skolen, og det er én af de kampe, den nye udstilling portrætterer. Udstillingen vil være åben fra fredag 8. marts til onsdag 3. april.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny busbane på Godthåbsvej koster p-pladser og kan give prop

29

Se billederne: Den første rejse med Cityringen