Se billederne: Den første rejse med Cityringen

Statsministeren, overborgmesteren og Frederiksbergs borgmester var med på Cityringens første tur for VIP-personer og presse. Se billederne her.

METRO: Minby.dk var med da borgmestre og andre VIP gæster prøvekørte en del af hovedstadens nye metrolinje, der åbner til sommer. 17 nye stationer binder brokvartererne sammen med Indre By og Frederiksberg.

Under prøveturen fik gæsterne lejlighed til at opleve fire af de nye stationer, Enghave Plads der er beklædt med røde teglsten, København H. der har et forventet passagertal på 49.000 i døgnet, Rådhuspladsen der bliver sort som en hyldest til nattelivet og byen der aldrig sover samt Gammel Strand som er anlagt halvvejs under kanalen.

Når den 15,5 kilometer lange Cityring indvies til sommer vil det være 17 år siden at de første planer tog form.

Første tur med cityringen

Lars Løkke, Frank Jensen og Jørgen Glenthøj var med, da Cityringen blev testkørt. Læs mere på minby.dk

 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), transportminister Ole Birk Olesen (LA), overborgmester i København Frank Jensen (S) og borgmester på Frederiksberg Jørgen Glenthøj (K) var tirsdag på testtur med den nye metro. Foto: Martin Sørensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Udstilling sætter fokus på fattigdom i Nepal

100 mio kr ekstra til Teknik- og Miljø