Scarlet Pleasure er det første offentliggjorte navn hos Grøn Koncert i år. Foto: Grøn Koncert

Scarlet Pleasure spiller på Grøn Koncert

KØBENHAVN: Grøn Koncert har 18. juli igen i år premiere på Tiøren på Amager, og arrangøren er nu klar med første navn i årets program, fortæller Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

Det er nemlig Scarlet Pleasure, der igen tager deres helt særlige blanding af 80’er pop og R&B med til Grøn Koncert 2019.

De tre drenge fra Scarlet Pleasure har siden debutalbummet ’Youth Is Wasted on the Young’ sat fut under festen med deres smittende popmusik.

Gruppen har blandt andet storhittet herhjemme med numre som ’Limbo’, ’Good together’, ’Windy’ og ’Deja vu’, samt vundet et hav af priser for deres særlige lyd og stil, der blander alt fra jamaicanske rytmer til 80’er pop.

Gruppen spillede på Grøn Koncert i 2017, hvor de også påtog sig titlen som årets Plads til Forskelle-ambassadører. Altså et band, der har bidraget til Grøn-ånden med både musik og fokus på Grøns arbejde med at skabe mangfoldighed og opmærksomhed omkring dem, der rækker ud over sig selv og gør en forskel for andre.

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer.

Efter første stop på Amager følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Grøn Koncert- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Amager Erhvervsråd skifter formand og gør klar til fusion med Ama’rbutikkerne

Vielser i stribevis: Nu åbner kirken for drop-in bryllup