Svanemølleværket har haft mange forskellige udtryk fra fotografen Pernille Maegaards altan de seneste 10 år. Foto: Pernille Maegaard

Like 👍

Svanemølleværket gennem 10 år

Svanemølleværket: Pernille Maegaards fotoudstilling ’Udsigt fra altanen’ ferniseres 5. marts fra 16-18 i Salonen på Østerbrogade 222. . Fotografierne udstilles frem til 2. maj 2019. Fotografen har dokumenteret Svanemølleværket i alt fra sjappet slud til forrygende solskin gennem hele 10 år. Det har hun gjort fra sin altan på 4. sal, og det er kun fra netop hendes lejligheden, at Svanemølleværket ser ud, som det gør.

Omgivelserne ændrer sig

Svanemølleværket, der er et kraftvarmevæk, er helt unik. Med dens 101 meters højde og beliggende ud til havnen er kraftvarmeværket et arkitektonisk varetegn for Østerbro, såmænd for hele København. Pernille Maegaards fotoudstilling viser gennem et helt årti, hvordan omgivelserne også ændrer sig omkring Svanemølleværket. Blandt andet med Hofors opgravning og ildebrande.

’Udsigt fra altanen’ udstilles i Salonen, fordi Svanemølleværket ligger lige i baghaven. Fotograf Pernille Maegaard håber, at Østerbroborgerne vil slå vejen forbi.

Udstilling har åbent fra 10-18 dagligt. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Sultne spartanere erobrede DM i atletik

Læsefest for alle børn i København