Martin Berg ved en af forretningerne, som han nu er blevet medindehaver af. Foto:PR

Fra kontorelev til medindehaver

BOLIG: Et nyt år bringer ofte nye muligheder og drømme med sig, og for ejendomsmægler Martin Berg, 32, er en stor drøm netop gået i opfyldelse i forbindelse med årsskiftet, da han 1. januar blev medindehaver af home Østerbro – Ndr. Frihavnsgade samt home Østerbro – Svanemøllen.

»Det er lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg kan huske, at det var noget, som jeg drømte om allerede første dag som kontorelev i home Østerbro – Ndr. Frihavnsgade,« siger Martin Berg.

Han har store planer for de to butikker og deres rolle i lokalområdet. Et område, som han kender ud og ind.

»Mit ønske som medindehaver er at binde området og dermed de to home-butikker sammen og i højere grad arbejde som en fælles enhed. Her er et stort potentiale for endnu bedre service og rådgivning for kunderne i vores lokalområde. Vi er fysisk til stede på både Indre og Ydre Østerbro og er specialister i begge områder og er dermed i stand til at give den bedste rådgivning,« siger Martin Berg.

Han startede som kontorelev hos home Østerbro – Ndr. Frihavnsgade i 2006, hvor han hurtigt tog udfordringen op som salgstrainee og herefter ejendomsmægler.

I 2014 tog han tre år til en anden konkurrerende mægler på Østerbro, men kom hjem til home Østerbro – Svanemøllen i 2017 som partner og her to år efter nu som indehaver.

Martin Berg har boet mange år på Østerbro og elsker at bruge bydelen i sin fritid.

»Fritiden bruger jeg med min kæreste og vores søn, venner, god mad, rejser og tennis. Jeg bruger Østerbro rigtig meget og tager ofte i Parken og ser fodbold og benytter mig af de gode spisesteder rundt omkring på Østerbro,« fortæller Martin Berg.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Valby Maskinfabrik kan vinde en stor pris

Nyt sted til bekæmpelse af ølvommen og appelsinhuden