Københavns Hockeyklub nykårede danmarksmestre i indendørs hockey. Pr-foto

Elsker 😍 Like 👍

Københavns Hockeyklubs guldpiger

HOCKEY: Københavns Hockeyklub (KH) blev lørdag 3. marts danske mestre i indendørs kvindehockey.

Finalestævnet fandt sted i Lyngby Stadionhal. I semifinalen vandt KH hele 9-1 over Odense. Herefter gjaldt det DM-finalen mod de regerende danmarksmestre fra Slagelse. KH leverede flot og sikkert spil og lod ingen tvivl om, at DM-pokalen skulle med hjem til Valby. KH’erne vandt 10-3 og kunne dermed lade sig hylde som danske mestre for første gang siden 2005.

DM-triumfen kommer blot to uger efter, at KH vandt den internationale turnering ’EuroHockey Club Challenge II’ i Serbien. I finalen vandt KH hele 10-0 over et hold fra Georgien og sikrede sig dermed oprykning til en stærkere division. bob

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

De skal i teatret og opleve disse kvinder

Dansk app tiltrækker fodboldspillere over hele Europa