Barberen i Sevilla goes to Hollywood. Foto: Henrik Schurman

Like 👍

Vind billetter til Barberen i Sevilla

VIND BILLETTER: Rossinis elskede operakomedie »Barberen i Sevilla« er en af verdens oftest spillede operaer.

Den kan opleves i Uitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, torsdag 14. marts klokken 19.30. Du kan vinde billetter til dig og en ledsager.

Barberen Figaro er her i Guido Paevatalus opsætning inspireret af cremekongen og sundhedsguruen Ole Henriksen. Forestillingen er derfor henlagt til et Hollywoodmiljø, hvor de kendte filmstjerner kommer ind i spaen på Sunset Boulevard for at blive behandlet og få lettet hjertet.

Den kongelige garde er blevet til FBI og CIA agenter. De syv operasolister i forestillingen har alle tilknytning til Det Kongelige Teater. De ledsages af en kvartet – klaver, violin, cello og klarinet – alle fra Det Kongelige Kapel. Forestillingen varer to og en halv time inkl. pause. Der kan købes vin og vand i pausen.

Vind billetter til Barberen i Sevilla

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til en moderne opsætning af den klassiske opera Barberen i Sevilla. Vi trækker den heldige vinder af to billetter fredag 8. marts klokken 10.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Hvor er træneren? Han gør rent – Nyt forslag om at klubber selv skal gøre rent i svømmehallen

De skal i teatret og opleve disse kvinder