Barberen i Sevilla goes to Hollywood. Foto: Henrik Schurman
in ,

Like 👍

Vind billetter til Barberen i Sevilla

VIND BILLETTER: Rossinis elskede operakomedie »Barberen i Sevilla« er en af verdens oftest spillede operaer.

Den kan opleves i Uitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, torsdag 14. marts klokken 19.30. Du kan vinde billetter til dig og en ledsager.

Barberen Figaro er her i Guido Paevatalus opsætning inspireret af cremekongen og sundhedsguruen Ole Henriksen. Forestillingen er derfor henlagt til et Hollywoodmiljø, hvor de kendte filmstjerner kommer ind i spaen på Sunset Boulevard for at blive behandlet og få lettet hjertet.

Den kongelige garde er blevet til FBI og CIA agenter. De syv operasolister i forestillingen har alle tilknytning til Det Kongelige Teater. De ledsages af en kvartet – klaver, violin, cello og klarinet – alle fra Det Kongelige Kapel. Forestillingen varer to og en halv time inkl. pause. Der kan købes vin og vand i pausen.

Vind billetter til Barberen i Sevilla

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til en moderne opsætning af den klassiske opera Barberen i Sevilla. Vi trækker den heldige vinder af to billetter fredag 8. marts klokken 10.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Hvor er træneren? Han gør rent – Nyt forslag om at klubber selv skal gøre rent i svømmehallen

De skal i teatret og opleve disse kvinder