Andreas Trajkovski blev den mest vindende atlet ved indendørs DM. Foto: Lone Dybdal.

Sultne spartanere erobrede DM i atletik

Succes: 11 guldmedaljer, 12 sølvmedaljer og 14 bronzemedaljer. Sådan lød medaljehøsten, efter Spartas atleter leverede et flot DM i atletik i Skive. Dermed blev Sparta endnu en gang den mest vindende klub, og derfor var det naturligvis en tilfreds sportschef, som efterfølgende kunne gøre status.

»Det var en rigtig god weekend, som gik helt, som vi havde håbet. Der er selvfølgelig altid noget, som godt kunne være gået bedre, men generelt fik vi de medaljer, vi havde regnet med, og der var ingen af vores atleter, som ’tabte’ en guldmedalje,« siger Henrik Paulsen

Ingen kvalifikation til EM

Mest vindende spartaner var Andreas Trajkovski, som blev dansk mester i både længdespring, 200 meter og 4×200 meter.

Ud over de tre guldmedaljer blev det også til en bronzemedalje i 60 meter, hvor Festus Asante blev nummer to. Netop Festus var før DM den eneste spartaner, der var kvalificeret til det kommende EM, men der var et begrundet håb for, at en eller flere spartanere kunne klare kravet under DM, men det lykkedes desværre ikke.

Også metal til KIF

Også den anden lokale klub med hjemmebane på Østerbro Stadion – KIF – gjorde sig bemærket. På herresiden viste KIF’s Albert Ranning sit store talent ved at vinde DM i 200 m sprint for drenge 20-22 år i tiden 22,37 sek. Han vandt desuden sølv på 60 m i tiden 6,96 sek. Albert deltog også i DM for seniorer, hvor han på 200 m vandt sølv i tiden 22,36 sek. kun 3/100 sek efter Spartas Andreas Trajkovski, som i øvrigt har en fortid i KIF.

Hos kvinderne vandt KIF’s Astrid Glenner Frandsen DM sølv på 60 m i tiden 7,48 sek.. Kramer. KIF’s 16-17 årige drenge viste deres store potentiale, da de vandt DM på 4×200 m i tiden 1.37,00 foran Sparta og Aarhus 1900. Det vindende KIF hold bestod af Neloo Falck, Lukas Medina Sørensen, William Elsner og August Østergaard.

KIF viste ligeledes styrke i trespring for seniorer, idet Katrine Holten Winther vandt guld hos kvinderne med længden 12,53 m,. Hos mændene vandt Jannick Bagge guld med et spring på 15,11 m, hvilket var hele 2,04 m foran sølvvinderen Anton Bisgaard fra Aarhus 1900. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

»Det er blevet det stamsted, jeg har ledt efter i årtier«

Svanemølleværket gennem 10 år