Den nye klubchef i B.93, Pernille Marcussen, og formand, Hans Drachmann underskriver papirerne. Foto: B.93

Boldklubben af 1893 har fået en klubchef

SPORT: Pernille Marcussen er fra 1. marts 2019 tiltrådt som klubchef for B.93. Med den voksende boldklubs 3.000 medlemmer og 12 ansatte åbnede muligheden sig for at ansætte en klubchef. Det har i flere år været et stort ønske fra klubbens side at få styrket administrationen, udviklingsprojekter, drift og økonomistyring, skriver B.93 i en pressemeddelelse. Den nye klubchef, Pernille Marcussen, er fra Charlottenlund og har en baggrund som udviklingskonsulent i Skovshoved Sejlklub, så den kvindelig klubchef har mange erfaringer, hvad angår at styre en idrætsforening.

B.93 bliver stærkereFormand for B.93, Hans Drachmann, glæder sig til samarbejdet med den nye kvindelige klubchef. »Vi er overbeviste om, at det vil gøre B.93 til en stærkere klub til glæde for medlemmerne,« fortæller han i en pressemeddelelse. Pernille Marcussen glæder sig også til at komme i gang med arbejdet i boldklubben.

»Jeg tror på, at jeg vil kunne være med til at sikre, at B.93 fremadrettet vil være københavnernes foretrukne klub,« siger den nye klubchef i en pressemeddelelse. Hun mener, at klubben i forvejen har fantastiske rammer, og at der er et stort udviklingspotentiale. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Masai er åbnet på Fisketorvet

Hvor er træneren? Han gør rent – Nyt forslag om at klubber selv skal gøre rent i svømmehallen