Paula Larrain definerer sig selv som et troende menneske. Foto: PR
in ,

Samtale om tro med Paula Larrain

ØRESTAD: Torsdag 7. marts besøger journalist, TV- og radiovært Paula Larrain Kirken i Ørestad, Robert Jacobsens vej 72B, st. I samtale med sognepræst Rikke Weissfeld vil Larrain fortælle, hvad tro betyder for hende.

Hendes besøg i kirken er et af Kirken i Ørestads månedlige 3-i-1-arrangementer. Derfor vil der denne aften være gudstjeneste, der starter kl. 18, vin og tapas kl. 19 og efterfølgende samtale med Larrain. Man kan frit vælge, om man ønsker at deltage i hele arrangementet eller i dele af det. Det koster 50 kr., hvis man ønsker at deltage i tapasspisning.    nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Forårsforelsket popkomet i natkirken

Fællessang: Tidligere minister synger for at bevare Søerne, som de er