Paula Larrain definerer sig selv som et troende menneske. Foto: PR

Samtale om tro med Paula Larrain

ØRESTAD: Torsdag 7. marts besøger journalist, TV- og radiovært Paula Larrain Kirken i Ørestad, Robert Jacobsens vej 72B, st. I samtale med sognepræst Rikke Weissfeld vil Larrain fortælle, hvad tro betyder for hende.

Hendes besøg i kirken er et af Kirken i Ørestads månedlige 3-i-1-arrangementer. Derfor vil der denne aften være gudstjeneste, der starter kl. 18, vin og tapas kl. 19 og efterfølgende samtale med Larrain. Man kan frit vælge, om man ønsker at deltage i hele arrangementet eller i dele af det. Det koster 50 kr., hvis man ønsker at deltage i tapasspisning.    nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Forårsforelsket popkomet i natkirken

Fællessang: Tidligere minister synger for at bevare Søerne, som de er