Det er Niels Bjerre og Didde Gutfelft fra Medborgercentret Nordens Plads, der står bag arrangementet ¿Irske Dage¿, der breder sig over to dage, 14.-15. marts. Der bydes på film, foredrag, musik og meget mere. Pr-foto: Biblioteket Frederiksberg

Irske Dage på Nordens Plads

IRLAND: Traditionel irsk musik, en film med fokus på Irlands historie, foredrag om den grønne ø, Irland, er blot lidt af det, som du kan opleve 14.-15. marts i Medborgercentret Nordens Plads, som ligger i stueetagen af Domus Vista Centret.

Arrangementet finder sted 14. marts kl. 14.00-18.00, hvor filmen ’Michael Collins’ vises. Filmen er fra 1996 og har skuespiller Liam Nesson i hovedrollen. Filmen giver et godt overblik over Irlands historie fra Påskeopstanden i 1916 til drabet på Michael Collins i 1922 efter, at han havde sikret størstedelen af Irland frihed.

I pausen serveres der kaffe og brød. Og så er der foredrag med den tidligere gymnasielærer, Kai Rasmussen, der fortæller om den nyere irske historie op til brexit.

15. marts kl. 17.00-19.00 fortsætter arrangementet i de irske fodspor.

Du kan lægge ører til musik med Moonshiners, der spiller traditionelle irske toner.

Har du lyst til at deltage i arrangementet, så husk tilmelding til biblioteksassistent Didde Gutfelt på mobil: 2898 1953 eller mail: kagu01@frederiksberg.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kom til ‘Barsels Break’ på Sylows Allé

Pelshus i 100 år på Langgaden