6. marts kan du tage den lille med til ¿Barsels Break¿. Foto: PR-foto.

Kom til ‘Barsels Break’ på Sylows Allé

FILM: Onsdag 6. marts kl. 9.30 inviterer Nordisk Film København til ’Barsels Break’, hvor forældre på barsel og deres mindste kan komme at lære om barnets motoriske udvikling. Til arrangementet har arrangørerne inviteret fysioterapeuterne Louise Hærvig, Nicoline Toft Bro og Maria Sommer Thomsen. De vil lære deltagerne om barnets motorik, give tips og inspiration til konkrete motorikøvelser og generelt dele ud af deres viden. Efter oplægget vil der mulighed for at blive og tumle og lege med tumlemøbler fra bObles og Lego Duplo-klodser. Arrangementet bliver afholdt i Nordisk Film Biografer på Sylows Allé 15. Dørene åbner kl. 9, og billetter kan købes på www.bareselsbreak.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Nu afklares fremtiden for driften af H17

Irske Dage på Nordens Plads