Foto: Christian Als

Hjertecafe om hjertestop og genoplivning

Livredning: Hvert år får cirka 4.000 personer hjertestop uden for hospitaler i Danmark. Chancen for overlevelse ved hjertestop afhænger af, om der er et vidne, som gør noget og tør træde til ved at ringe 112 og starte livreddende førstehjælp.

Ved denne hjertecafe onsdag 6. marts vil der afholdes et foredrag om hjertestop ved læge Anna Maria Dehn. Her vil du få baggrundsviden om hjertestop og der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Desuden vil alle deltagere få et lynkursus i genoplivning ved »Giv Liv« instruktør Sandra Tonning. Kurset vil på 30 minutter lærer dig, hvordan du yder livreddende førstehjælp. Du vil også lære at bruge en AED (hjertestarter).

Alle kan deltage i arrangementet som er gratis. Du skal blot møde op i Østerbro Sundhedshus, Randersgade 60, 5. sal, lokale 514, onsdag 6. marts, klokken 16-18. Lokalforeningen byder på kaffe og frugt fra klokken 16 – foredrag starter klokken 16.15. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Janus vil lave ‘Danmarks næste klassiker’ af valnød

Nu afklares fremtiden for driften af H17