Klimaforandringerne går hårdest udover verdens fattigste lande. Foto: Mikkel Østergaard

Like 👍

Søndagsloppemarked i klimaets navn

meldahlsgade: Søndag 10. marts holder Folkekirkens Nødhjælp klimamarked på deres hovedkontor på Meldahlsgade 3. Alle er velkomne til arrangementet, hvor der vil være loppestande, shops og smagsprøver fra Wefood. I år bliver overskuddet doneret til klimaforandringernes konsekvenser, der især går udover tredje verdenslande. Klimamarked skal udover at donere overskud også sætte fokus på at genbruge i klimaets navn.

Forvandel dit skrammel

Til Folkekirkens Nødhjælps marked viser bloggeren Marie-Louise Rosengaard, hvordan man kan forvandle gamle køkkenglas og tøjrester til hængende haver. »Som så mange andre elsker jeg ting, mode og indretning, men jeg har det svært med den køb-og-smid-ud-kultur, der desværre også hører med, fordi det har negative konsekvenser for miljøet og klimasituationen,« fortæller bloggeren i en pressemeddelelse.

Dagens forløber således, at indsamlerne bliver sendt ud klokken 10 på ruterne med indsamlingsbøsser. Hvis man har lyst til at gå med, kan man stadig nå det. Klimamarkedets stande åbner klokken 12. Det er muligt at få sin egen loppestand helt gratis. Kontakt mailen anho@dca.dk for en stand.

Arrangementet er gratis, og der vil være kaffe og kage. Folkekirkens Nødhjælp vil gerne sætte fokus på, hvordan vi kan leve mere klimavenligt i hverdagen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Lørdagshygge: Alma Sophie fra Tårnby er årets yngste deltager i MGP

Kom til sang og tro i Vanløse Kirke