Kom at mød Phillip Faber 19. marts i Vanløse Kirke. Foto: Daniel Stjerne.

Kom til sang og tro i Vanløse Kirke

 Hvor man som ung ofte har fokus på at etablere sig, kan der være behov for at tage stilling til livets store spørgsmål. Det er netop disse spørgsmål, der er temaet, når Vanløse Kirke slår dørene op til et nyt arrangement, der går under navnet ’Tro – livets umami’. Det nye initiativ løber hen over foråret og efteråret og sætter fokus på nogle af de grundlæggende ting, der gør, at vi føler os som hele, nuancerede mennesker med plads til tro. Det første arrangement finder sted i Vanløse Kirkes sognehus 19. marts, hvor komponist og chefdirigent for DR Pigekoret, Phillip Faber, vil give et indblik i sit værksted. Han vil samtidig komme ind på det, der handler om »at føle sig lille i forhold til noget, der er større end en selv«, fortæller arrangørerne. Arrangementet vil desuden være krydret med fællessang undervejs. Det er gratis at deltage. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Søndagsloppemarked i klimaets navn

Et slag for fasten