PR-FOTO

Haha 😆 Like 👍

Vlado fra ‘Politijagt’ fortæller politihistorier

Tårnby: Onsdag 13. marts har du en chance for dit livs billigste møde med færdselspolitiet, når Tårnby Hovedbibliotek får besøg af Vlado Lentz, der gennem 10 sæsoner af ’Politijagt’ har parkeret sin blå/hvide motorcykel i tv-seernes hjerter. Nu parkerer han den foran Tårnby Hovedbibliotek, da han kommer og fortæller om sin nye bog ’Goddag, det er færdselspolitiet’.

Man vil i løbet af aftenen høre om Vlados oplevelser på de danske veje, men også om hans ophold i Sydafrika, hvor han fulgte sine sydafrikanske kolleger i specialenheden ’The Flying Squad’. Han fortæller også historien om, hvordan drengen, der voksede op i en lille kroatisk by, endte med at blive hele Danmarks færdselsbetjent. Efterfølgende vil det være muligt at købe bogen og få den signeret.

Billetter til 30 kroner kan købes online på www.taarnbybib.dk, eller på bibliotekerne i kommunen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Rootys salater giver dig god klimasamvittighed

Planer: Nordens Plads ved Domus Vista får måske flere boliger