Foto: Rikke Sandberg

Skandinavisk musik i Lindevang kirke

KONCERT: Søndag 10. marts, Klokken 16.00, afholder Amatørsymfonikerne »Forårskoncert« i Lindevang kirke, Hattensens Alle 12.

På programmet står skandinavisk musik og koncerten indledes med et kort stykke musik af den svenske komponist Wilhelm Stenhammer. Stykket er et Intermezzo fra kantaten Sången fra 1920.

Derefter spilles Hermen D. Koppel s klaverkoncert nr.3. Her er det pianisten Rikke Sandberg som er solist. Rikke Sandberg har siden sin debutkoncert i 2005 haft en omfattende karriere og modtaget mange priser for sit nuancerede og indfølte klaverspil. Derudover er hun kunstnerisk leder af Nordisk Kammermusik Festival og underviser på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Koncerten slutter med den norske komponist Johan Svendsens 2. Symfoni.

Koncerten dirigeres af Kaare Hansen, som ofte har stået i spidsen for Amatørsymfonikerne. Kaare Hansen er uddannet fra Københavns Universitet og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har desuden studeret hos den berømte franske dirigent Pierre Boulez.

Billetter til koncerten koster 100 kroner – børn og unge under 18 år gratis.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Slå katten af tønden i Nørrebrohallen

Ungdomshusets rydning: 12 års-dag markeres med demonstration