¿RoofTop¿ er navnet på den nye udstilling, der kommer til at præge Ingerslevsgade 84A i Kødbyen. Foto: Michael Mørk.

Wow 🤩

Ny udstilling i Kødbyen er flyvende

kunst: De kommende ti måneder kan københavnerne smutte forbi Den Hvide Kødby og få et glimt af en helt ny udstilling, der går under navnet ’RoofTop’. Men som navnet antyder, er det ikke en helt almindelig udstilling. Udstillingen, som består af et 12 meter langt lysskilt, er nemlig placeret på toppen af en nedrivningsejendom på adressen Ingerslevsgade 84A. Lysskiltet bliver over de næste ti måneder udstillingsplads for ti udstillinger og kunstneriske udsagn. Initiativtageren er billedkunstneren Michael Mørk, og de deltagende kunstnere tæller navne som Lise Nørholm, Peter Holst Henckel, Lise Harlev, Anette Harboe Flensburg, Gudrun Hasle, Kaspar Bonnén, Michael Mørk, Jesper Fabricius, Kim Asbury og Jakob Jakobsen. Alle værker tager tekstens billedkunstneriske kvaliteter som omdrejningspunkt, hvor det ikke blot er tekstens indhold eller budskab, der får betydning, men også tekstens formelle udformning og ydre visualitet. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Kunst og kultur i Carlsberg

Lørdagshygge: Alma Sophie fra Tårnby er årets yngste deltager i MGP