Den japanske tøjgigant UNIQLO åbner på Vimmelskaftet 5. april. PR-illustration

Wow 🤩 Like 👍

Japansk tøjgigant åbner på Strøget – nu er datoen fastlagt

Japanske UNIQLO åbner ny butik i historiske rammer på Vimmelskaftet med tøj i tre etager. Åbningsdagen bliver 5. april.

Sidste år kom det frem, at den populære japanske tøjkæde UNIQLO ville åbne i København. Nu er der sat dat på åbningen.

Fredag 5. april bliver dørene slået op for butikken, der ligger i det historiske Louises Hus, hvor Louise Christine Rasmussen, senere kendt som grevinde Danner, åbnede en tøjbutik i 1844. Louises Hus ligger på Strøget, nærmere bestemt Vimmelskaftet 38.

LifeWear-filosofi

UNIQLO, der blev grundlagt i 1984, er dedikeret til deres LifeWear-filosofi, som er en forpligtelse til at skabe perfekt tøj, der opfylder forbrugerens behov og er tilpasset deres livsstil.

LifeWear vil være tilgængelig i den nye butik i et bredt udvalg af farver og designs til både mænd, kvinder og børn fordelt på tre etager.

»Vi er meget glade for at åbne vores første butik i København. Vi har en dyb respekt for det danske folk, og vi ser mange ligheder mellem vores japanske arv og den danske livsstil. Fra en fælles forståelse for enkelhed, skønheden og kvaliteten i hverdagen håber vi, at LifeWear vil give genlyd hos danskerne og deres daglige livsstil,« siger Mikiya Kurosu, COO, UNIQLO Sverige og Danmark i en pressemeddelelse.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Ungdomshusets rydning: 12 års-dag markeres med demonstration

Elever: “Karakterer er det største pres”