Fra sidste års festival i TAP1. PR-foto.

Vind billetter til chokolademekka næste weekend

KONKURRENCE. I weekenden 9.-10. marts flyder chokoladen i stride strømme hos TAP1 på Amager, når Chokoladeselskabet byder velkommen til Chokoladefestival 2019. Læserne kan vinde billetter.

CHOKOLADELAND: Opskriften på den ultimative fest for alle chokoladeelskere begynder med en aromatisk duft af chokolade og fristende smagsprøver, så langt øjet rækker. Dertil sættes en håndfuld chokoladeentusiaster, der tryller i demokøkkenet, en knivspids foredragsholdere, der giver indblik i chokoladens historie og et par spiseskefulde workshops, der vil falde i god kakaosmag hos børn og voksne: To dages hyldest til kvalitetschokolade og godt håndværk.

Til den 20. chokoladefestival inviterer omkring 40 udstillere med Danmarks førende chokoladehåndværkere indenfor i et knasende, blødt og overraskende chokoladeunivers. I demokøkkenet demonstreres de nyeste metoder og trends, og der er tips og tricks, som kan bruges til at gøre kunsten efter derhjemme.

Under foredragene fortælles historier om chokoladens oprindelse, og ved børne- og voksenworkshops kan publikum selv få fingrene i forskellige former for chokolade og afprøve teknikker i arbejdet med chokolade.

Eller man kan blot slendre fra stand til stand og smage på lækkerierne: Alt fra chokoladeovertrukne flødeboller, cremet ganache, små påskeæg og ikke mindst chokolade med nye og udfordrende ingredienser.

Vi udlodder i samarbejde med festivalen 2×2 billetter til de hellige chokoladehaller i hver af de otte københavnske bydele. Svarfristen er onsdag 6. marts klokken 10.00.

Vind billetter til årets chokolade-festival

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til chokoladefestival 9.-10. marts. Vi trækker de heldige vindere onsdag 6. marts klokken 10.

Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, så skriver du bare dine oplysninger en gang mere, og så deltager du i konkurrencen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Guide: kreative udstillinger til weekenden

Debat: Lukning af dele af Peter Bangs Vej i over et år på grund af skybrudsprojekt