Tine Flebo-Hansen er i fuld gang med at renovere den 90 år gamle butik. Foto: Jacob Schneider.

Tine fra centret overtager den gamle vinhandel i Holmbladsgade

BUTIKSNYT. Tine Flebo-Hansen rykker fra Amager Centret til den gamle Gunnar Madsen i Holmbladsgade.

AMAGERBRO: I godt 90 år har Gunnar Madsen Vinhandel indtaget en markant plads i starten af Holmbladsgade. Senest har René Steinvig drevet butikken i ti år under det oprindelige slogan: »Hvorfor ind til byen tørne, når varen er på Madsens hjørne?«

Nu er René og hans hold flyttet til et større showroom med gratis parkering på Prags Boulevard 49, hvor de driver Madsen-navnet videre.

Tine Flebo-Hansen har i 15 år haft Skjold Burne vinbutikken i Amager Centret, som er under ombygning, og da lokalerne i Holmbladsgade stod ledige, slog hun til:

»Jeg har haft 15 dejlige år i centret og været en af dem, der var allermest positiv omkring udviklingen. Jeg ved jo ikke helt, hvordan det bliver efter ombygningen – udsigterne er i hvert fald højere husleje og længere åbningstider.

Og så fik jeg den her uventede mulighed lige på det rigtige tidspunkt. Men vi forretningsdrivende ønsker jo det bedste for hinanden.

Det er et helt særligt sted. Et super-godt hjørne lige ved en fiskehandler og en slagter. Selvfølgelig er det noget andet end en butik i et center. Men jeg har en bred erfaring, så sådan et skift kan kun blive ’win-win’ – og lidt til.

Jeg har flest kunder, der kommer ind fra gaden, og her glæder jeg mig til at lære kunderne i Holmbladsgade at kende.«

Butikken får en ansigtsløftning og facaden med de gamle ’vin’ og ’tobak’-skilte bliver ændret, da Tine ikke forhandler tobak. Til gengæld satser hun på lotto og spil, chokolade og flødeboller, kaffe og the. Ud over naturligvis det store vinsortiment fra Skjold Burne.

»Mine faste kunder gennem mange år er gået meget efter flødebollder, kaffe og the. For år tilbage var der fire chokoladebutikker i centret, og nu er der kun mig tilbage. Jeg går efter en høj kvalitet, hvor mine kunder får mest muligt for pengene. Så jeg må jo have gjort noget rigtigt.

Åbningstiderne bliver også lidt mere nådige for personalet: Mandag klokken 10.00-17.00, tirsdag til torsdag 10.00-17.30, fredag 10.00-18.00 og lørdag 09.00-15.00.

Tine slår dørene op til sin nye Skjold Burne-butik i midten af marts.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Linda P. klar med nyt show: Nu kan du sikre dig billet

Pusterum: Indsattes børn skal tale sammen