PR-foto: Mew

Haha 😆 Elsker 😍

Linda P. klar med nyt show: Nu kan du sikre dig billet

SHOW: Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive ’normal’ og et såkaldt ’mønstereksemplar’.

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie, og nu er billetterne sat til salg til komikerens kommende one man show: Sabotagehunger får premiere på Bremen Teater 30. januar 2020.

»Er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Eller er det nemmere bare at give slip og acceptere at ’sådan er Jeg bare’?«

Det er nogle af de spørgsmål man kan forvente svar på i showet. Billetter kan købes på linda-p.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Hanne Varming fejrer rund fødselsdag med ny udstilling

Tine fra centret overtager den gamle vinhandel i Holmbladsgade