Foto: PR foto
in ,

Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Derfor skal du ikke sælge din ejerlejlighed nu

BOLIGMARKED: Det går ikke strålende for det københavnske ejerlejligheds-boligmarked lige nu. Prisnedslagene er nemlig fordoblet de seneste tre år. I januar 2016 kunne man som sælger forvente at gå 648 kroner ned i pris per kvadratmeter. I januar 2019 er boligsælgeren i gennemsnit gået 1.100 kroner ned i pris per kvadratmeter. Det viser tal fra Boligsiden.dk. Prisnedslaget svarer til, at ejerne af en 80 kvadratmeter stor ejerlejlighed må forvente at gå 40.000 kroner ned i pris ved et salg. Udover de fordoblede nedslag er prisstigningerne også taget af.

Det er dog ikke alvorlige tegn. Udsving på boligmarked er altid mere dramatiske i København end i resten af landet, skriver Nybolig i en pressemeddelelse. Ifølge Nybolig er der dog ingen grund til bekymring for de københavnske boligejere. Prognoserne peger nemlig på, at boligmarked nok skal rejse sig i løbet af de næste par år.

»Med mindre man har meget korte tidshorisonter, er det ingen grund til bekymring. Alle prognoser peger nemlig på en stigende befolkningstilvækst i København, og det vil betyde, at ejerboliger alt andet lige vil blive ved med at stå i høj kurs. Samtidig er renten og ledigheden fortsat lav, så alt i alt er der ingen grund til at tøve, hvis man skal enten købe eller sælge bolig,« siger Thomas Hovgaard, der er kommunikationschef hos Nybolig & Estate.

Prisnedslagene er – til sammenligning med København – i gennemsnit 847 kroner per kvadratmeter i resten af landet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten North Media Bureau

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

DM i Skills: Danmarks bedste lærlinge skal kåres på Amager i 2020

Dramaskole for børn nu i kirke