Her ses én af Hanne Varmings skulpturer i Valby. Arkivfoto.

Elsker 😍 Like 👍

Hanne Varming fejrer rund fødselsdag med ny udstilling

MØSTINGS HUS: I 2019 fylder billedhuggeren Hanne Varming 80 år, og det fejrer hun med udstillingen ’Familie’ i Møstings Hus. Fra 9. marts til 14. april bliver det således muligt at dykke ned i den folkekære billedhuggers nye udstilling, der både består af større og mindre figurgrupper i gips og bronze samt enkelte relieffer, der er blevet til i perioden mellem 1963-2015. Flere af værkerne har ikke tidligere været udstillet. I løbet af udstillingsperioden vil der være filmvisning og foredrag, der belyser Varmings store passion for den kunstneriske proces og hendes forhold til traditionen. Udstillingen bliver åbnet af Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Simon Aggesen og museumsinspektør Sille Brethvad. Udstillingen finder sted på adressen Møstings Hus, Andebakkestien 5,

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Bevægelse i undervisningen: Elever skal lege på streger

Linda P. klar med nyt show: Nu kan du sikre dig billet