Maiken Lundstrøm orker ikke længere at bo i Vanløse, efter hendes familie fik smidt sten gennem ruden. Privatfoto

Vågnede ved at sten fløj gennem ruden: »Nu vil vi flytte«

Maiken Lundstrøms datter og en veninde var lige gået i seng natten til søndag, da de vågnede ved at en stor sten fløj gennem ruden og landede på gulvet. Familien bor på Buskager i stuen, og datterens værelse vender ud mod gaden.

Datterens seng står ikke lige foran vinduet, men havde den gjort det, havde hun fået en stor sten i hovedet.

Gulvet var fyldt med glasskår og stenen og hele familien var skræmt.

»Vi fik et chok og ringede til politiet, men først da naboen også fik smadret en rude, kom de ud og tog billeder,« fortæller Maiken Lundstrøm.

Også søndag aften klokken 23 fløj der igen en sten gennem ruden.

Natten til søndag fløj en stor sten gennem ruden til Maiken Lundstrøms lejlighed på Buskager. Nu vil familien flytte. Foto: Maiken Lundstrøm

»Ingen af os er uvenner med nogen, så vi aner ikke hvorfor, men det er dybt ubehageligt,« siger Maiken Lundstrøm, der har boet med sin søn og datter på Buskager i 15 år, men nu orker hun ikke mere.

»Min datter tør ikke sove på værelset mere og vi har rykket hendes seng ind i stuen. Jeg synes ikke Vanløse er et trygt sted mere, og jeg har i den seneste tid oplevet en lille gruppering af unge, der går rundt i området med hættetrøjer på og skaber utryghed. Nu vil vi finde en anden lejlighed i en anden by,« siger Maiken Lundstrøm.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Din mening er vigtig: Lokaludvalg nedsætter borgerpanel

Hospitalsgrunden er på dagsordenen