Foto: Tårnby Lokalarkiv B1392 - Forsvarsværker

Erindringscafe: En snak om Amagers forsvarsværker

Tårnby: Tirsdag 5. marts klokken 14.00-16.00 afholdes der erindringscafe på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10.

Denne gang tales der over en kop kaffe om Amagers forsvarsværker. København var tidligere godt befæstet, så byen kunne modstå fremmed indtrængen. Men de enkelte forter har ikke været brugt til det oprindelige formål i flere generationer. Derimod har vi nok alle nogle minder om de aktiviteter, som forterne gennem tiden har budt på.

Ved cafeen mindes de hyggelige og sjove stunder, mange har haft på de gamle forter og måske er der også fortællinger af mere alvorlig karakter. Du må gerne bidrage med egne anekdoter, men har du bare lyst til at lytte med og få bragt dine egne minder til live igen, er du også velkommen.

Gratis billetter kan afhentes på bibliotekerne eller printes på www.taarnbybib.dk.     nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Museum holder aftenåbent

Nyt grønt spisested i Rantzausgade