PR-FOTO

For børn: Teater om afsidesliggende øer

Sundbyøster: Forestil dig at åbne et atlas på en tilfældig side og vælge en destination med lukkede øjne – og forestil dig så at sætte fødderne på en ukendt paradisisk ø. Men findes sådan et paradis? Eller er hele verden ved at løbe løbsk i krig, klimakatastrofer og fremmedhad? Hvorfor er der ingen, der gør noget? Er vi alle som afsidesliggende øer, uden kontakt og uden mod og vilje til at gøre noget?

Fra søndag 3. marts klokken 16.30 kan du og dine børn blive forført af historier fra alverdens ø-riger og måske blive klogere, når ZeBU har premiere i deres nyrenoverede lokaler på Øresundsvej 4-6. Vær med når det gamle atlas åbnes og historierne flyder – fra den første kvindelige flypionér til store opdagelsesrejsende i ukendte farvande. Forestillingen »Atlas over afsidesliggende øer« er instrueret af Marc van der Velden frit efter Judith Schalanskys anmelderroste bog af sammen navn.

Forestillingen er for børn fra 10 år og spiller 19 gange i perioden 3.-17. marts. Billetter kan købes på www.teaterbilletter.dk.    nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Movia bøjer sig: Sætter ruteplaner op ved stoppesteder

Broarbejde på Sluseholmen fra mandag