ILLUSTRATION: COPENHAGEN WHITE WATER PARK

Konservative foreslår helt at droppe White Water Park

DRAGØR: Konservative stiller ved byrådsmødet i Dragør på torsdag et forslag om at droppe projektet om etablering af Copenhagen White Water Park, og at der ikke bruges yderligere ressourcer i forvaltningen på at arbejde med projektet.

Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre besluttede i deres budgetforlig for 2019 i efteråret at støtte projektet med 3,5 mio. kroner over to år – først med henblik på etablering på en grund ved Kirkevej, siden kom det på tale, at anlægget kunne ligge ved Kongelunden på Røde Kors’ nu nedlagte asylcenters grund.

Kenneth Gøtterup (K) begrunder blandt andet forslaget med den offentlige debat, hvor vandparken har været voldsomt udskældt »samt seneste udmelding fra et medlem af AOV-flertallet, hvor det er oplyst, at Dragør Kommune ikke påtænker at købe den tidligere grund hvor der er asylcenter for at give denne grund væk til CWWP,« hedder det i forslaget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Borgmester: Trafikken i klimakvarter skal kigges efter

En aktiv by i medgang og modgang