Fra begyndelsen af marts kan du smovse italienske klassikere i Madklubbens nye restaurant Mamma¿s på Regnbuepladsen. PR-foto

Buon Appetito: Madklubben vil forkæle på italiensk

7. marts åbner Mamma’s dørene for folk med hang til italiensk madforkælelse. Det sker i Madklubbens lokaler på Regnbuepladsen.

REGNBUEPLADSEN: Først var det Steak Royal, så Brasserie Royal og fra 7. marts forsøger Madklubben sig med det italienske køkken i lokalerne på Regnbuepladsen 3-5.

Mamma’s bliver en ’forståelig italiensk restaurant med ditto retter til fremkommelige priser’, som Madklubben selv beskriver det.

Restauranten tager det bedste fra Madklubben-koncepterne Frankies (pizzaer på Østerbro og Nørrebro) og Tony’s (i Havnegade) og koger det sammen i Mamma’s kødgryder.

Italienske klassikere

»Mamma’s bliver en italiensk restaurant med bredt fokus her er noget til de helt små, de unge, familien og familiens overhoveder i form af seniorerne samt vegetarer, kød-folk og pasta-elskere,« forklarer Madklubben.

LÆS OGSÅ: Michelin-stjernerne funkler: Her er de københavnske restauranter på listen

Gæsterne kan se frem til italienske klassikere såsom vitello tonnato, risotto, lasagne, costoletta milanese, pizza og tiramisu.

Dennis Poulsen fungerer som køkkenchef sammen med sin trofaste køkkenpartner, Sebastian Mikkelsen. Begge er garvede kokke fra blandt andet Nimb og Kokkedal slot.

Bobler for en tatovering

Lokalet er indrettet med citrontræer, dæmpede lyskæder og hvid marmor.

Og har en gæst i øvrigt foreviget kærligheden til mor eller mamma med en tatovering, vil en fremvisning af denne udløse gratis bobler til mamma og søn eller datter, fortæller Madklubben.

Mamma’s har grand opening 7. marts klokken 17.30. Se mere på madklubben.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Et skohorn til fodboldtasken

Ny helsebutik er åbnet på Nørrebro