Foto: A Light Garden by Hans E Madsen

Open Studios: Mød kunstnerne på Fabrikken for Kunst og Design

SUNDBYVESTER: For anden gang i år slår Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, dørene op til kunstens maskinrum. Torsdag 28. februar klokken 17.00 er der Open Studios med kunstnerne Magnus Frederik Clausen, Jesper Fabricius og Hans E Madsen.

I 2019 åbner Fabrikken op for kunstens maskinrum til en række Open Studios. Hver sidste torsdag i måneden vil kunstnere eller designere invitere kunstinteresserede, nysgerrige og naboer indenfor i deres personlige værksted.

Er du nysgerrig på arbejdslivet som kunstner? Så træd indenfor hos tre af tidens markante samtidskunstnere til en snak om deres praksis og inspiration. Aftenen byder på tre oplæg, hvor du får mulighed for at blive klogere på hvilke overvejelser og refleksioner, der ligger bag kunstnernes praksis, udstillinger og kunstværker.

Få blandt andet en snak med Hans E Madsen som for øjeblikket er aktuel med det lysende kunstværk på Knasten i Havnegade ’A Light Garden’.

Som afslutning på aftenen inviteres på et glas vin, hvor du kan stille kunstnerne mange flere spørgsmål om deres erfaringer.

Billetter kan købes på Billetto.dk til 30 kroner eksklusiv gebyr.

Fabrikken er et kunstproduktions- og videnscenter i København. De har 52 atelierer og værksteder, hvor over 70 professionelle kunstnere og designere dagligt arbejder med deres virke. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Udsatte borgere udskriver valg

Vind teaterbilletter: Tre kvinder fra tre generationer og deres dødsdrift