Foto: Elona Sjøgren

Koncert torsdag med Lasse og Mathilde – med 45 år på bagen som duo

Islands Brygge: I mere end 45 år har Lasse og Mathilde underholdt danskerne og har adskillige hits på bagen. Mathilde har også spillet med Kim Larsen og fik som ung tilnavnet Lange Lone af den legendariske musiker.

Du kan opleve duoen når de giver koncert med deres nye udgivelse torsdag 28. februar klokken 20.30, i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18.

Lasse og Mathildes liv har altid handlet meget om venskaber og netværk, derfor er det egentlig klart at et nyt sangskriver-samarbejde blev startet ved en fælles venindes fødselsdagsfest. Mathilde havde Hans Kragh-Jacobsen til bords og straks startede et frugtbart ping-pong den aften.

Også Daniel Lanois og forfatter Ane Riel har været med i skabelsen af den nye plade, som er en fin buket sange om kærlighed til livet, hinanden, naturen og om passion og trivialitet – under titlen ’Hvem drømmer hvem’.

Lasse & Mathilde har valgt at orkestrere udgivelsen med Alex Riel på trommer og percussion, Wili Jönsson på bassen og Ole Fick på guitarer.

Billetter til koncerten via billetto.dk nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nørrebro får Københavns første plejehjemsafdeling for døve

Teater plaget af rotter: Skuespillere måtte dræbe dem i garderoben