Foto: Aliya Dahl og Wilson Kipketer ved Atleticumspelen

Ung atlet fik stor ros af Kipketer

Atletik: For nylig afholdtes det årlige Atleticumspelen i Malmø med deltagelse af flere atleter fra KIF, der til dagligt har til huse på Østerbro Stadion. Det blev en weekend der bød på succeser for flere af klubbens unge atleter.

I 800 meter for 12 årige piger viste KIF’s 11-årige stortalent, Aliya Dahl, hvorfor der stilles store forventninger til hende. Aliya lagde sig midt i feltet de første par omgange, hvorefter hun rykkede uimodståeligt frem forrest i feltet og lagde afstand til de øvrige løbere. Hun løb over målstregen i tiden 2.39,53 hvilket var mere end 3 sekunder foran nummer to Lova Nilsson fra IS Göta. Efter løbet modtog en glad og stolt Alyia Dahl stor ros af den tidligere verdensrekordholder og tredobbelte verdensmester på 800 meter Wilson Kipketer.

Et andet af KIF’s store talenter, 12 årige Kevin Jensen, vandt guld i både kuglestød og højdespring. I højdespringskonkurrencen var Kevin suveræn med et spring på 1,40 meter, hvilket var 15 centimter højere end nummer to i denne konkurrence, Fredrik Walemo fra Eslövs AI.

Flere andre KIF atleter satte personlige rekorder og årsbedste, hvilket tegner godt for den kommende udendørssæson. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Teater plaget af rotter: Skuespillere måtte dræbe dem i garderoben

Udsatte borgere udskriver valg