Tre kvinder er tilsyneladende jævnaldrende, men fra tre forskellige generationer, er på scenen i Selvmordet anatomi på Teater Republique. Du kan vinde billetter. Foto: Teater Republique

Vind teaterbilletter: Tre kvinder fra tre generationer og deres dødsdrift

Konkurrence: »Selvmordets anatomi« er et stykke nyskrevet dramatik af den fremadstormende, britiske dramatiker, Alice Birch. I England har Birch vundet flere priser for manuskriptet.

9. marts får forestillingen danmarkspremiere på Teater Republique på Østerfælled Torv, instrueret af Anja Behrens og med bl.a. Helle Fagralid og Nicolaj Kopernikus på den lange rolleliste. Og du kan vinde billetter.

På scenen følges tre kvinder (Helle Fagralid, Christine Albeck Børge og Ida Cæcilie Rasmussen).

De er jævnaldrende, men lever i hver sit årti – og langsomt forstår vi, at de hænger sammen som mormor, mor og datter. Alle har de dødsdriften i sig, men hvor kommer den fra? Har de arvet den? Og kan de gøre op med arven og i stedet vælge livet og kærligheden til?

»Forestillingen stiller nogle af de største og allersværeste spørgsmål omkring et af de nok mest tabuiserede emner, nemlig selvmord. Men forestillingen handler om noget langt mere genkendeligt i os moderne mennesker: hvem vil jeg gerne være? Hvem forventer min familie, at jeg er? Hvordan er jeg en god forælder?« fortæller forestillingens instruktør, Anja Behrens, i en pressemeddelelse.

Du kan vinde billetter til dig og en ledsager ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Vind teaterbilletter til Republique

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til forestillingen 'Selvmordets anatomi' Vi trækker de heldige vindere 1. marts klokken 11.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Open Studios: Mød kunstnerne på Fabrikken for Kunst og Design

Valbys bedste Viktor trak lod