Peter Koldby. Foto: Michael Paldan

Handelsformand: Eventyrligt med tour

CYKLER: »Eventyrligt.«

Sådan beskriver Formanden for Østerbro Handelsforening, optiker Peter Koldby, nyheden om at Tour de France kommer til København.

»Begivenheden er så stor, at det helt sikkert også kommer borgerne og de erhvervsdrivende på Østerbro til gode. Derfor skal vi i gang allerede nu, for at få en positiv synergieffekt af hele eventet,« mener Peter Koldby, som understreger, at intet kommer af sig selv, så derfor er det afgørende af hver enkelt butik, sætter sig nogle realistiske mål for hvad man vil opnå, når Tourfeltet kommer til hovedstaden.

Endnu ved vi ikke om Østerbro er en del af etapen, men Peter Koldby hæfter sig ved, at etapen bliver en enkeltstart, hvilket giver København en maksimal eksponering, i stedet for at København ”blot” er en Start-by.

Sammen med Fodbold EM i 2020, hvor Østerbro i hvert fald er i centrum, har København nu sikret sig en ubetalelig eksponering, mener handelsformand. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Børn på madskole: Snacks er mere end smoothies og müesli-barer

Ny fritidsklub til Peder Lykke Skolen