I Godthaabskirken sættes der fokus på skilsmisse. Arkivfoto: Martin Sørensen

Skilsmisseritual i Godthaabskirken

SAMVÆR: Når man skal skilles, kan det være en hård tid at komme igennem. Mange følelser og erfaringener aktiveres, når en skilsmisse finder sted. Dette kan være alt fra uvished om fremtiden til sorg og vrede, og netop disse følelser er oplagt at adressere i kirken.

Arrangementet denne aften er én i rækken af flere arrangementer, der kaldes »Med venner i lys«. Aftenen starter med et oplæg, som afholdes i menighedssalen, derefter vil der være en gudstjeneste ved sognepræst Peter Nejsum og slutteligt noget god mad.

Hvad enten man er gift eller skilt, er man velkommen til at deltage denne aften. Arrangementet finder sted 5. marts kl. 17-19.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Naboer til Svanemøllestranden frygter byggerod ved siden af badegæster

Bellahøjmarken i det store affredningsspil