Radiohusets tårn er PULSAR 2019¿s varetegn. Foto: PR Foto

Wow 🤩 Like 👍

Festival: Ni gratis koncerter i marts

MUSIK OG KUNST: Fra 6.-14. marts vil PULSAR 2019-festivalen afholde ni gratis koncerter, installationer og performances rundt omkring i København. Det sker i samarbejde med Kunstakademiets Billedkunstskoler, DR VokalEnsemblet og performancekunstneren Helle Fuglsang.

PULSAR 2019 vil med festivalen spørge, hvad den aktuelle musik oversætter. Festivalen sparkes i gang på Peder Skrams Gade 2 onsdag 6. marts klokken 17, hvor der vil være fernisering og performances. Til PULSAR 2019 kan der opleves mimere, dansere, sangere og performere, der er en del af installationer og musikalske værker. Alle arrangementerne alle ni dage er gratis. Programmet kan ses her: https://www.dkdm.dk/Det-sker/Festivaler/PULSAR-2019

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Præsten møder psykologen: De taler om sunde børns problemer

Københavns mindste gadegalleri får nyt liv