Sæt tænderne i det bedste fra Middelhavet. Prfoto
in ,

Sur 😠 Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Det bedste fra Middelhavet

Grækeren Andreas Chesme har samlet det bedste fra Middelhavet i sin restaurant Olivaceus, der åbner 1. marts i Kronen.

Moussaka, paella og pasta puttanesca.

Alle herlighederne fra Middelhavet er samlet i den nye restaurant, der åbner 1. marts på 1. sal i Kronen.

Det er grækeren Andreas Chesme, der står bag det nye koncept.

»Jeg har taet alt det bedste fra de lande, der ligger omkring Middelhavet, blandt andre Frankrig, Spanien, Italien, Grækenland, Kroation og Malta og laver mad fra de lande,« fortæller Andreas Chesme, der kom til Danmark for syv år siden.

Hans egen yndslingsret er den græske nationalret moussaka, men gæsterne kan glæde sig til både brunch og aftensmad fra andre lande også.

Når vejret arter sig kan man også sidde udenfor på tagterrassen, ligesom man kan komme ind på restauranten fra trappen udenfor, når Kronen har lukket.

Andreas Chesme glæder sig til at åbne dørene for gæsterne i Vanløse.

Olivaceus holder åbent hver dag 9-22 – køkkenet har åbent fra 10-21.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

X Factor-deltager: »Det har været megasvært at gå rundt med hemmeligheden«

Beboere har købt Blackstone ejendom: »Det har gjort lidt ondt«