Organist Lasse Ewerlöf er klar ved orglet, når Kastelskirken byder på koncert. Foto: Michael Paldan

Kom til klassikere i Kastelskirken

KONCERT: Søndag 24. februar klokken 14 inviterer Kastelskirken på orgelkoncert, hvor der vil være klassikere på programmet, oplyser arrangørerne. Ved orglet sidder Kastelskirkens egen organist Lasse Ewerlöf, der i den anledning vil kombinere værker fra den tyske baroktid og franske romantik. Nærmere bestemt vil Lasse Ewerlöf spille en kombination af tyske Johann Sebastian Bach og franske César Francks værker. Lasse Ewerlöf, der spiller til koncerten, er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Det er gratis at deltage i arrangementet. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skomageren i Rantzausgade laver alt fra nøgler til Louboutin

Syng med eget næb